Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2020 10:50
Čas čtení 1:23
Martin Mičuda

Bugatti ponúka špeciálne upravený 1500-koňový Chiron za vyše 3 milióny €

Bugatti ponúka špeciálne upravený 1500-koňový Chiron za vyše 3 milióny €
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://newsroom.bugatti/en/feature-stories/bugatti-chiron-pur-sport" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">newsroom.bugatti</a>
TECH
Uložit Uložené

Výrobu spustia v druhej polovici roka.

Aj napriek tomu, že Bugatti dlhé roky vsádza výhradne na jeden model (kedysi Veyron, teraz Chiron), na autosalóne v Ženeve spravidla predstavia nejakú tú novinku. Za ostatné obdobie sme preto spoznali Divo či Centodieci, čiže exkluzivitky, ktoré stoja na základoch modelu Chiron. Tentokrát Bugatti svetu ukazuje samotný Chiron vo vylepšenej podobe s dodatkom Pur Sport.

Už názov naznačuje, že vo veci má byť dobre známy Chiron s ešte lepšími športovými vlastnosťami ako variant Sport z roku 2018. Ako tvrdia predstavitelia značky, zákazníci chcú exkluzívny počin s úžasným výkonom a rýchlostnými parametrami. Tie Chiron zaručiť bez debaty vie, v zákrutách však medzi najobratnejšie nepatrí. Práve preto prichádza Pur Sport, ktorý už navonok naznačuje svoje športovejšie ambície.

Domů
Sdílet
Diskuse