Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2020 17:22
Čas čtení 1:12
Daniel Mikolášik

Jak bude vypadat iPhone 12? Přinese 64megapixelové fotoaparáty, vylepšený noční režim i nový makro mód

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Apple se prý v důsledku koronaviru snaží co nejrychleji rozšířit výrobu čoček do fotoaparátů.

Představení nejnovější generace iPhonů, které by s největší pravděpodobností měly nést označení 12, nás čeká již za pár měsíců. Doslechli jsme se již několik uniklých informací, jako například to, že nový iPhone má přinést 5G, displej s podporou 120 Hz, menší výřez či největší a nejtenčí displej v historii.

Jak však informuje Forbes, novinek má být mnohem více. Známý technologický youtuber Filip Koroy z kanálu EverythingApplePro se v nejnovějším videu rozpovídal o mnoha uniklých informacích z prostředí Apple, především ohledně očekávaného iPhonu 12.

Doporučeno
iPhone 12 přinese lákavější design a lepší komponenty, ale pomalejší 5G internet kvůli vlastním anténám. iPhone 12 přinese lákavější design a lepší komponenty, ale pomalejší 5G internet kvůli vlastním anténám. 18. února 2020 19:26

Jeden z „leaků“ říká, že Apple údajně vyvinul technologii na integraci kruhového blesku zakomponovanou u fotoaparátů. V důsledku toho by se samozřejmě výrazně změnil i design nové generace smartphonu s nakousnutým jablkem.

Domů
Sdílet
Diskuse