Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2020 8:38
Čas čtení 1:18
Tímea Krauszová

81letý bývalý farář se nastěhoval do společné domácnosti se svým 27letým manželem. Žijí z jeho důchodu

NEWS
Uložit Uložené

Mladík se snaží najít si práci, aby měli peníze na cestování.

Láska kvete v každém věku. Bývalý farář Philip Clements se ve věku 81 let rozhodl pro společné bydlení se svým 27letým manželem Florinem Marinem. Usadili se v Bukurešti po roce otevřeného vztahu, připraveni být naplno spolu. Mladík může nadále chodit do místního gay baru, Clements to ale chápe a pro britský deník The Sun řekl, že jeho manžel přece jen musí trávit čas i se svými vrstevníky.

Vzali se před třemi lety, až nyní spolu bydlí

Zamilovaní se poznali online a vzali se v dubnu 2017. Velkou část manželského života dosud trávili odděleně, Clements žil v Británii a Marin v Rumunsku. Dohodli se také na otevřeném vztahu. Tomu je ale už konec, protože bývalý vikář se přestěhoval do Rumunska, s manželem bydlí v dvoupokojovém bytě v Bukurešti.

Toto není jejich první pokus o soužití, ale předtím se Clements těžko aklimatizoval na život v cizině. Krátce se proto museli i rozejít, přičemž od vztahu odkráčel Marin. Nyní se zdá, že k sobě opět našli cestu.

Clements je tolerantní manžel, rozumí, že sotva 30letý muž stále potřebuje aktivní společenský život. Marin tak jednou týdně zajde do místního gay baru na párty, oba ale chtějí, aby jim manželství vydrželo. Už se těší na třetí výročí, které si chtějí zpříjemnit chutným domácím jídlem.

Domů
Sdílet
Diskuse