Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2020 21:12
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Z The Last of Us se na HBO stane seriál. Nezapomenutelný příběh vytvoří tvůrce Černobylu

FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Na seriálu bude pracovat i tvůrce herní série Neil Druckmann.

Craig Mazin, tvůrce Černobylu, skvělé minisérie od HBO, vytvoří ve spolupráci s PlayStation Productions a studiem Naughty Dog seriálovou adaptaci příběhu The Last of Us. Jde o jednu z nejlépe hodnocených her vůbec s úžasně napsaným příběhem a hluboce promyšleným postapo světem s uvěřitelný postavami.

Apokalypsu započal neznámý virus, po jehož infikování (například kousnutím) se z člověka stane stvoření plné agrese. Tento rok se dočkáme očekávané druhé části, která má opět redefinovat to, co dokáží videohry nejen z hlediska vyprávění příběhu, ale i hratelnosti.

Podle oficiálních informací sdílených i serverem Hollywood Reporter seriál vytvoří Craig Mazin ve spolupráci s PlayStation Productions. Sony tuto produkční společnost vytvořila loni s cílem pracovat na jejich videoherních značkách i ve sféře filmů a seriálů. The Last of Us bude jejich prvním seriálem.

Doporučeno
10 minut z hraní The Last of Us 2 odhaluje psy, nové herní mechaniky, obrovské levely a krásnou grafiku 10 minut z hraní The Last of Us 2 odhaluje psy, nové herní mechaniky, obrovské levely a krásnou grafiku 26. září 2019 19:51

Na vývoji se bude přímo podílet i Neil Druckmann, tvůrce a kreativní režisér obou dílů. Mazin miluje svět The Last of Us. Videoherní příběh chce vyprávět ve filmovém/seriálovém médiu už celé roky. Více detailů známých není. Podle tweetu Neila Druckmanna ale můžeme počítat s tím, že seriál zpracuje příběh Joela a Ellie.

Domů
Sdílet
Diskuse