Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
11. března 2020 10:01
Čas čtení 2:46
Richard Balog

10 nejzajímavějších párů bílých tenisek, které aktuálně koupíš i u nás

10 nejzajímavějších párů bílých tenisek, které aktuálně koupíš i u nás
Zdroj: Axel Arigato / Filling Pieces
MÓDA
Uložit Uložené

Od ikonických siluet, které jsou na trhu dlouhá desetiletí, až po novinky vyráběné v portugalských dílnách.

Letošní zima se ani pořádně nestihla předvést v plné parádě a postupně k nám už přichází příjemnější jarní období, kterého se většina populace nemůže dočkat. My samozřejmě nejsme výjimkou a mimo jiné z toho důvodu, že konečně budeme moci sáhnout po teniskách bílé barvy.

Toto barevné provedení patří mezi vůbec nejoblíbenější na většině siluet a je citlivé na výkyvy počasí. Svou jednoduchostí si tě však získá a zařadíš jej do pravidelné rotace během příštích měsíců. Díky pestré nabídce Footshopu se nám navíc podařilo vybrat hned 10 modelů pro obě pohlaví, jejichž koupí neuděláš krok vedle.

Předplať si REFRESHER+ a díky benefitům získej slevu 15 % na nákup produktů ve Footshopu
Doporučeno
Silueta Air Max 270 od Nike je ztělesněním ideální obuvi na každodenní nošení Silueta Air Max 270 od Nike je ztělesněním ideální obuvi na každodenní nošení 8. března 2020 14:15

Nike Cortez Basic Leather / 2 190 Kč

Výběr začínáme pohledem na ikonickou siluetu, kterou proslavil zejména Tom Hanks ve filmu Forrest Gump. Retro kousek v bílo-černém provedení spojuje komfort s nadčasovým designem, díky čemuž se těší stále rostoucí popularitě i ze strany mladších ročníků, včetně nás. Navíc cena na úrovni 2 190 Kč je více než férová.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

Vans Vault Old Skool LX / 2 490 Kč

Klasika, kterou nikdy nic nezkazíš a zároveň ani příliš nezatíží úspory na dovolenou. Už dávno neplatí, že tenisky Vans nosí jen lidé z prostředí skateboardingu. Tyto světlé krásky s koženým svrškem si můžeš obléci prakticky k čemukoliv. Pokud hledáš tenisky pod 2 500 korun a plánuješ se vyhnout běžeckým siluetou, toto je řešení.

10 najzaujímavejších párov bielych tenisiek, ktoré aktuálne kúpiš aj u nás
Zdroj: Footshop

Puma RS-X³ / 2 890 Kč

Sportovně laděný kousek, na jehož propagačních materiálech se objevil i raper Gunna, patří mezi to nejlepší, co vyšlo z dílen německého výrobce za poslední období. Poměrně čerstvá novinka disponuje technologií RS, která je určena k tlumení kontaktu tenisky s jakýmkoli povrchem. V praxi to znamená, že nositel si může vychutnávat chůzi či běh v naprostém pohodlí.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

adidas Originals Ozweego W / 2 990 Kč

Zahanbit se nenechává ani tým designérů pod hlavičkou adidas Originals, který si pro slečny/dámy připravil světlou variantu modelu Ozweego. Silueta z budoucnosti však dostala i výrazné akcenty v podobě úpravy proužků a podrážkové části. Pokud jsi fanouškem nejtradičnějších tenisek, nemáš nad čím dál přemýšlet.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

adidas Originals ZX Torsion W / 3 390 Kč

Pokud považuješ model Ozweego za příliš odvážný, ale zároveň chceš zůstat věrný/á německému sportovnímu gigantu, ZX Torsion je ideální volbou i pro tebe. Mírně podsaditou podrážku předělené na 2 části lemuje souhra krémového odstínu s čistě bílou a my říkáme 3krát ano.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Nabídka Footshopu odráží vkus nejrelevantnějších raperů v Česku a na Slovensku Nabídka Footshopu odráží vkus nejrelevantnějších raperů v Česku a na Slovensku 1. března 2020 10:57

New Balance 997 S Leather / 3 490 Kč

Tvé pozornosti by dále neměly unikat ani kousky s ikonickým písmenem „N“ na bočním panelu. Tenisky New Balance patří mezi to nejlepší v poměru cena/výkon a opak může tvrdit jen člověk, který dané tenisky ještě nikdy neměl na nohách. Za necelých 3 500 korun získáš v daném případě kožené provedení se sportovním vzhledem, a to stojí za zvážení.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 270 React  / 3 990 Kč

Jak jsme zmiňovali již v samostatném článku, silueta AM 270 je ztělesněním dokonalé obuvi pro každodenní nošení, a to zůstává v platnosti. Světlé tóny daným kráskám s přívlastkem „React“ navíc mimořádně sluší. Doporučujeme však sledovat vývoj počasí, protože vrátit tenisky do původního stavu může být nezvládnutelným úkolem.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Mono Ripple Gum / 5 590 Kč

Je to už dlouho, co se řadíme mezi skalní fanoušky holandské značky, kterou Guillaume Philibert za 10 let dostal na vrchol v módním segmentu. Nadčasové kousky většinou vyráběné v menších portugalských podnicích se pyšní vysokou kvalitou zpracování a pohodlností, což ocení snad úplně každý. Cena je přímo úměrná standardu, který domů dostaneš v pěkném balení, včetně sáčku na ochranu.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

Axel Arigato Marathon Runner / 5 790 Kč

Miluješ výstřednost a zároveň kvalitu? Pokud jsi odpověděl/a na tuto otázku ano, tak silueta „Marathon Runner“ bude pro tebe láskou na první pohled. O této švédské značce s úsměvným názvem jsi zřejmě toho zatím příliš neslyšel, avšak produkty z jejich dílen rozhodně stojí za pozornost a vyšší cenovku. Dopřej si pocit výjimečné kvality s nádechem 90. let ve světlém provedení s pastelovými akcenty.

Biele tenisky
Zdroj: Footshop

Y-3 Yuben Low / 5 790 Kč

Filling Pieces sice máme v měřítku již několik let, avšak divize Y-3 s rukopisem Yohjiho Yamamota je naší srdeční záležitostí, na kterou nedáme dopustit. Produkty vycházející pod záštitou značky adidas nás nepřestávají bavit ani po 10 sezónách a stále nabízejí nové možnosti designů/úprav. Důkazem toho je například i tato hladká silueta vycházející z modelu „Stan Smith“, respektive „Superstar“.

10 najzaujímavejších párov bielych tenisiek, ktoré aktuálne kúpiš aj u nás
Zdroj: Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse