Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2020 17:20
Čas čtení 3:22
Vojtěch Vanda

Luisa si na Twitteru dobírala Doriana za to, že se pochlubil svými čísly na Instagramu

HUDBA ČESKÝ RAP HUDBA
Uložit Uložené

Debata mezi předními hip-hopovými interprety se nakonec přelila v tahanici, kdo je déle hudebníkem.

Kdo se v posledních hodinách na Twitteru nudil, si nejspíš všiml malé výměny názorů, která proběhla mezi interprety z hip-hopového prostředí. Konkrétně Dorian z Blakkwood Records sdílel na svůj Instagram, resp. Twitter, své momentální pocity. Ve svých příspěvcích se pochlubil úspěšností svých čísel na Instagramu, která jsou podle něj v Česku i na Slovensku největší. (Oprava 7.3. v 10:49. V původní verzi článku jsme uváděli, že Dorian tweetoval o zhlédnutích na svých videích. Není to pravda. Za chybu se omlouváme.)  

Do toho však vstoupila Luisa, ženský element slovenského rapového uskupení Comebackgang, která s jeho „flexením“ úplně nesouhlasila.  Pro fanoušky to znamenalo jen jediné: zajímavou výměnu názorů a info, které o svých oblíbencích možná ani nevěděli.

Doporučeno
Fake Gucci na celou sezónu nebo vyléčená parnoqueen. Roxana s Ice Queen se do sebe pustily na Instagramu Fake Gucci na celou sezónu nebo vyléčená parnoqueen. Roxana s Ice Queen se do sebe pustily na Instagramu 18. února 2020 14:35

Roztržku odstartoval malý Dorianův flex. „Největší čísla na ig v cz/sk rapu? Hudbě?“ naznačil interpret z Blakkwood Records úspěšný dosavadní průběh své kariéry. Na Dorianův egotrip reagovala členka Comebackgangu Luisa. „Ty vole, takže kvůli tomuto děláme hudbu?“  odkázala na svém profilu na jeho post. Reakce spustila roztržku, která „čísla" poměrně rychle opustila.

Domů
Sdílet
Diskuse