Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2020 12:25
Čas čtení 11:24
Vojtěch Vanda

Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot

HUDBA DOJA CAT RAP
Uložit Uložené

Už jsi o nich slyšel?

Jako každý rok, i ten s pořadovým číslem dvacet s sebou přináší nové možnosti. A nová jména. Konkrétně v hudbě můžeme až žasnout, jakou zásobou každoročně disponuje lidstvo, hlavně co se nových hudebních interpretů týče. Nemluvíme však pouze o těch špatných případech, naopak. Každý rokem se z internetu vytěží nejeden nevybroušený klenot.

Nejdůležitější osobnosti rapového žánru se samozřejmě objevují za velkou louží. Zde sledujeme největší mediální domy, které se se svými tipy dělí s čtenáři. Nejznámějším takovým výběrem nových hvězd je ten, který dělá XXL Magazine. Pokud je totiž zámořský interpret vybrán do ročníkové selekce XXL Freshman, dost často se mu otevře svět plný nových možností. Minulý ročník si můžeš prohlédnout zde.

Doporučeno
Drogový dealer s andělským hlasem bere Americe dech. RMR není tvůj obyčejný trap raper, i když tak vypadá Drogový dealer s andělským hlasem bere Americe dech. RMR není tvůj obyčejný trap raper, i když tak vypadá 4. března 2020 18:49

I my jsme se po očku dívali a poslouchali, jaké nové věci plynou na povrch. REFRESHER tak dal dohromady desítku, respektive 9+1 zámořských umělců, o kterých bys měl v roce 2020 vědět. Brzy totiž o nich bude vědět celý svět.

Doja Cat

Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot
Zdroj: RCA Records

Začneme dost zostra. Pokud jsi o ní ještě neslyšel, nastala asi někde chyba ve spojení. Cat je totiž společně z XXL Freshmankou 2019 Megan Thee Stallion označována za nástupkyni Nicki Minaj. Tudíž za osobu, která by měla po trinidadské královně zaplnit díru na pomyslném ženském rapovém trůnu moderní doby.

Začátky čtyřiadvacetileté raperky, zpěvačky a producentky byly poměrně divoké. Během nich byla totiž tak strašně v rauši, až z toho vznikl první obrovský singl s názvem So High. A byla to sranda, která jí přinesla podpis smlouvy s RCA Records, první EP Purrr! a první desku Amala. Její talent však tkví v tom, že její videa jsou schopná posbírat dost virálního kreditu. Takže po vzniku videa k písni Mooo! stačilo pouze sedět a čekat.

Tráva se jí ale vrývala do mozku až moc. „Myslela jsem si, že je super být ten, kdo kouří tolik trávy. Že je to jediná možnost, jak si získat respekt. Ale potom jsem si uvědomila, že můžu být prostě sama sebou. A teď dělám mnohem víc hudby než dříve,“ svěřila se v rozhovoru pro Los Angeles TimesDoja se proto mohla soustředit na své další album Hot Pink, se kterým sbírá pouze chválu a kredit od etablovanějších jmen americké hip-hopové scény.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 81598 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse