Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2020 9:36
Čas čtení 0:30
Jakub Paulík

Děti v karanténě dostávaly domácí úkoly přes aplikaci. Hromadně jí dávaly nízké hodnocení, aby byla stažena

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Z Wu-chanu nechodí jen špatné zprávy, ale i jedna zábavná příhoda.

Žákům z čínského Wu-chanu, jejichž školy byly kvůli koronaviru zavřené, začali učitelé poskytovat náhradní výuku přes aplikaci DingTalk. Školáci se ale povinností zbavili tím, že softwaru hromadně rozdali nízké hodnocení. Tím se dostal na hranici 1,4/5, kvůli čemuž byl stažen z App Store, informuje Mashable.

Doporučeno
V Itálii na koronavirus za 24 hodin zemřelo 133 lidí. Nakažených osob je více než 7 tisíc V Itálii na koronavirus za 24 hodin zemřelo 133 lidí. Nakažených osob je více než 7 tisíc 8. března 2020 20:33

Předpokládá se, že šířící se koronavirus má původ právě ve městě Wu-chan. V Číně už na následky onemocnění zemřely tisíce lidí. Dalo by se proto čekat, že atmosféra ve městě bude velmi ponurá a dokonce i mladí žáci ze škol budou brát situaci seriózní.

Navzdory těmto potížím si našli prostor na to, aby se kreativním způsobem vyhnuli učení. Hodnocení aplikace se mezitím zvýšilo na 2,2/5 a aktuálně je již opět dostupná.

Domů
Sdílet
Diskuse