Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2020 18:00
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

ČVUT a VŠE dočasně přerušují výuku kvůli koronaviru

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Pražské vysoké školy nechtějí nic podcenit.

Pražské vysoké školy začaly jako další instituce v pořadí přijímat opatření proti koronaviru, který v poslední znepokojuje obyvatele České republiky. S dočasným pozastavením výuky přišla ČVUT, v závěsu za ní ohlásila pozastavení také VŠE. Školy o nových opatřeních informovaly pomocí tiskových zpráv.

Doporučeno
Zeman se chystá na cestu do Číny i přes doporučení vlády necestovat Zeman se chystá na cestu do Číny i přes doporučení vlády necestovat 9. března 2020 14:33

České vysoké učení technické preventivně přerušuje výuku od 10. do 22. března, pokud by se situace v Česku zhoršila, vyhradila si právo přerušení výuky prodloužit. „Součástí opatření jsou také zrušení všech zahraničních cest a přijímaní zahraničních návštěv, zrušení všech konferencí a společenských akcí ČVUT v Praze a v prostorách ČVUT v Praze a nastavení systému zvýšené ochrany zaměstnanců ČVUT v rizikových skupinách,“ citoval web lupa.cz oznámení školy.

Domů
Sdílet
Diskuse