Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2020 16:21
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

The Last Witch Hunter s Vinem Dieselem se dočká pokračování. Potvrdil to sám herec

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vin Diesel nenápadně oznamuje, že se dočkáme pokračování fantasy filmu před 5 let.

Před necelými 5 lety jsme přinesli recenzi pro akční fantasy béčko The Last Witch Hunter. Šlo o podprůměrný film, ale pro studio Lionsgate byl v konečném důsledku zřejmě natolik úspěšný, že se po letech rozhodlo pracovat na pokračování.

Snímek v kinech kasově propadl, kdy s 90milionovým rozpočtem (bez započítání nákladů za reklamu a distribuci) vydělal celosvětově pouze 147 milionů dolarů. Jak producent Vin Diesel dokázal studio přesvědčit, aby dali šanci pokračování, to se asi nikdy nedozvíme.

Doporučeno
Vina Diesela nedokážou zabít. Jako Bloodshot se dokáže regenerovat i po zásahu brokovnicí do obličeje a je ultimátním zabijákem Vina Diesela nedokážou zabít. Jako Bloodshot se dokáže regenerovat i po zásahu brokovnicí do obličeje a je ultimátním zabijákem 14. ledna 2020 16:27

Podle jeho vlastních slov na něm ale Lionsgate pracuje. V rozhovoru pro Collider se náhodně dostali k The Last Witch Hunter. Diesel mluvil o tom, jak se množství lidí k filmu dostalo až přes streamingové platformy či fyzické nosiče. Nakonec prozradil, že Lionsgate aktivně pracuje na scénáři pro dvojku. Pokud máš rád Vina Diesela a rád by ses s ním podíval i na něco jiného než Rychle a zběsile, můžeš se těšit na toto fantasy. A už tento čtvrtek můžeš zajít na Bloodshot.

Ve filmu jsme sledovali příběh 800letého Kauldera, lovce čarodějnic, který zabil jejich královnu. Ta však na něj uvalila kletbu nesmrtelnosti. Kaulder už nemá nikoho blízkého a je nucen kráčet po světě zcela sám. Během celých těch 800 let má po boku jen asistenty, kteří se o něj starají a dělají mu společnost.

Tím posledním je i 36. Dolan v pořadí (Michael Caine), který se chystá do důchodu a jako následovníka si určil mladého Dolana (Elijah Wood) s pořadovým číslem 37. Věci naberou rychlý spád, když je 36. Dolan zabit.

Domů
Sdílet
Diskuse