Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2020 17:33
Čas čtení 0:38
Antonín Havlík

Karlo ukradl měsíc a hvězdy a udělal z nich zlatý chain na krk. Vypouští ochutnávku z nového alba

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslouchej nový singl z alba 999.

Slovenský raper z Lučence a reprezentant labelu Milion+ už nějakou dobu připravuje nový projekt. Bude odkazovat na jeho předchozí: na první desku z roku 2015, která má název 333 (a 9 skladeb) a na druhý release 666 vydaný o dva roky později (s 18 tracky). Nový projekt 999 tak logicky obsahuje 27 skladeb. Jeho vydání klepe na dveře, vyjde už v pátek 13. března.

Jednou ze skladeb z tohoto projektu je Benzo, ke kterému teď vyšel videoklip. „Ukradol som Mesiac a hviezdy z oblohy (yeah), zavesím ich na krk a urobím si z nich chain,“ rapuje Karlo, známý dříve jako Gumgu, v tomto singlu s Nik Tendem.

Doporučeno
Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu 11. března 2020 11:00

Video má na svém konci zajímavý bonus v podobě vtipného lákadla na nákup desky ve stylu typických devadestákových teleshopingových pořadů.

Album samozřejmě můžeš objednávat na oficiálním Milion+ e-shopu, a to buď čistě jako fyzickou kopii a nebo ve zvýhodněném fanouškovském packu i spolu s předchozími dvěma alby. Bude také dostupné na Spotify a Apple Music. 

Domů
Sdílet
Diskuse