Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2020 16:48
Čas čtení 4:56
Dominik Vetrák

Od těchto 10 skvělých seriálů na Netflixu se nepohneš od rána do večera

FILMY A SERIÁLY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přinášíme výběr dalších 10 seriálů na Netflixu, které ti zkrátí karanténu.

Za poslední 2 týdny jsme ti ve 4 článcích (zde, zde, zde a zde) doporučili více než 40 seriálů. Dnes se k výběrům přidá další desítka seriálů na Netflixu. Jde o méně známé a populární počiny, které by si obzvlášť v Česku zasloužily více pozornosti a diváků. Samozřejmě, některé z nich jsi už možná viděl. Věříme však, že ti článek dá pár tipů na kvalitní zábavu.

Doporučeno
15 nejlepších postapokalyptických her 15 nejlepších postapokalyptických her 17. ledna 2023 11:00

1. Elite

Příběh se odehrává na soukromé elitní škole, na kterou se díky stipendiu dostane trojice nových studentů. Ústředním dějem je vyšetřování vraždy 16leté Mariny, ale nechybí množství klasických intrik mezi bohatými a chudými. Lidé se zamilují, rozcházejí, spí spolu, hledají si přátele a snaží se zapadnout. Elite se ve třech sériích dotýká i vážných témat, jako rozvod rodičů nebo snaha vymanit se z jejich kontroly. Zejména, když vlastní doslova všechno.

Fanoušky seriálu La Casa de Papel (Money Heist) potěší známé tváře: María Pedraza (stvárnila postavu Alison Parker), Jaime Lorente (Denver) či Miguel Herrán (Río). Výjimečný výkon však podala Ester Exposito v roli ledové královny Carly.

2. Toy Boy

Bývalého striptéra Huga (Jesús Mosquera) po sedmi letech ve vězení podmíněně propustí. Odsoudili ho za vraždu boháče, jehož manželka s ním měla aféru, případ se však pro nesrovnalosti v dokumentech opět otevírá. Jeho obhajobu si do rukou vezme mladá ambiciózní právnička Triana (María Pedraza).

Doporučeno
Velké nic nám připomíná, jak absurdně jsme všichni žili za covidu i nyní Velké nic nám připomíná, jak absurdně jsme všichni žili za covidu i nyní 16. března 2023 11:00

Hugův případ uzavřeli podezřele rychle a když se do něj Triana opře, odhalí více než jen jedno špatně provedené soudní líčení. V seriálu nechybí ani několik tanečních vystoupení striptérek. Přitažliví muži, krásné a mocné ženy, intriky a jedna nevyřešená vražda, vše zasazené do nádherných krajů jižního Španělska. Španělé dokazují, že dělat seriály prostě umí.

3. Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 81783 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse