Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2020 12:37
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

Tom Hanks zdraví fanoušky z karantény. „Všichni můžeme proti koronaviru bojovat, například dodržováním rad odborníků,“ říká

AUSTRÁLIE KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Tom Hanks i se ženou nesou nákazu koronavirem statečně.

Včera jsme tě informovali, že oscarový herec Tom Hanks je se svou manželkou Ritou Wilson v karanténě. Během natáčení v Austrálii se nakazili koronavirem SARS-CoV-2. Dneska o sobě dali vědět na Instagramu fotkou, na které vypadají, že se s onemocněním perou velice dobře. 

Doporučeno
Tom Hanks a jeho manželka mají koronavirus Tom Hanks a jeho manželka mají koronavirus 12. března 2020 3:13

„Ahoj všichni, já s Ritou bychom chtěli všem v Austrálii poděkovat, jelikož se o nás bezchybně starají,“ začíná svůj pozdrav fanouškům Hanks. „Máme Covid-19. Proto jsme v izolaci, abychom jej nešířili dál. Existují totiž lidé, u kterých by takové nákaza mohla vést k mnohem horším onemocněním. Řešíme tu nákazu postupně,“ píše.

Jsou věci, které můžeme udělat všichni, abychom nastalou situaci zvládli. Například držet se rad, které nám dávají experti a pořádně se starat jak o sebe, tak o své blízké, no ne? Pamatujte si, přestože je situace taková, jaká je, nestahujme kalhoty, když je brod ještě daleko,“ doplnil herec.

Jako povzbuzující metaforu použil v originále větu „There is no crying in baseball“, která zazněla ve filmu Velké vítězství, ve kterém hrál cholerického trenéra baseballu.

Doporučeno
Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? 12. března 2020 18:00

Vezměme si tedy z hollywoodského herce příklad, držme se pouček, které vydalo ministerstvo zdravotnictví a buďme ohleduplní jak k sobě, tak k lidem okolo

Domů
Sdílet
Diskuse