Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2020 15:47
Čas čtení 0:28
Dominik Vetrák

Nový Vřískot natočí režiséři skvělého krvavého hororu Ready or Not.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett zrežírují nový díl hororové série Vřískot.

Server Bloody Disgusting minulý listopad přišel s informací, že Společnost Spyglass Media Group kromě oživení Hellraisera plánuje i návrat Vřískotu/Scream. Zároveň tvrdili, že Kevin Williamson, který napsal scénář pro 3 ze 4 Vřískotů, bude tentokrát jen produkovat.

Nejnovější server Bloody Disgusting sdílí informaci webu Discussing Film, že novou část Vřískotu natočí režisérská dvojice Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett (Southbound, Ready or Not). Film má údajně sledovat ženu, která se vrací do domovského města, aby zjistila, kdo stojí za nechutnými zločiny.

Ready or Not byla zábavná béčková žánrovka, která potěšila jak příznivce vyvražďovaček, tak hororových thrillerů. Doufáme, že Vřískot 5 tak přinese do žánru čerstvý závan a nepůjde jen o další zbytečné pokračování. Výběr režisérů by nás v tomto případě měl uklidnit.

Vreskot 5 natočia režiséri skvelého krvavého hororu Ready or Not
Domů
Sdílet
Diskuse