Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2020 14:30
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

Bratra zavražděného novináře Jána Kuciaka zmlátili do krve. Útok by s případem neměl souviset

NEWS
Uložit Uložené

Ozbrojený útočník napadl Josefa Kuciaka a jeho kamarády. Později je zablokovala dvě auta a neznámí pachatelé jejich dobili do krve.

Jozefa Kuciaka, mladšího bratra zavražděného novináře Jána Kuciaka, společně s kamarády napadlo několik útočníků, jeden z nich byl i ozbrojený. Skončil s modřinami, monoklem a odřeninami. O incidentu informoval prostřednictvím statusu na Facebooku.

Tvrdí, že útok by neměl souviset se zavražděným Jánem. Útočník je napadl, když se společně vraceli od jednoho kamaráda z návštěvy a zastavili se v menším pohostinství pro cigarety. Muž popošel ke autu, kde Josef s partou seděli a jednoho z nich atakoval. Roztrhl mu obočí, které začalo prudce krvácet.

Doporučeno
Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? 12. března 2020 18:00
Domů
Sdílet
Diskuse