Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2020 18:15
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Spider-Man 3 se začne natáčet už v červenci. Tom Holland odhaluje, který herec se vrátí, prý nás čeká šílený příběh

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zendaya se vrátí v roli MJ, Peterové nové lásky.

Tom Holland pomalu začíná mluvit o připravovaném 3. díle Spider-Mana v Marvel Cinematic Universe (dále jen MCU). Pro The Phillipine Daily (zprávu přineslo IGN) prozradil, že natáčení začne v Atlantě už v červenci a momentálně je potvrzeno, že se vrátí i Zendaya jako Michelle/Mary Jane. Holland popsal příběh filmu jako absolutně šílený, ale něco podobného jsme i čekali.

Doporučeno
Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? 12. března 2020 18:00

Na konci dvojky se totiž svět prostřednictvím videa od Mysteria (Jake Gyllenhaal) dozvídá, že Spider-Man je ve skutečnosti Peter Parker. My stále nevíme, jaké následky bude mít tato událost na MCU a Spider-Manovu budoucnost. Pravděpodobně se tomu žádný z chystaných filmů a seriálů nebude věnovat. Zjistíme to až v trojce Spider-Mana, která má premiéru naplánovanou na 16. červenec 2021. Pokud se chceš o potitulkové scéně prozrazující Spideyho identitu dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse