Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2020 14:32
Čas čtení 0:45
Adam Smeták

Arnold Schwarzenegger zveřejnil návod, jak si správně mýt ruce. Pozorně ho sleduj!

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Herec a bývalý guvernér bere prevenci před nákazou velmi vážně.

Pandemie koronaviru SARS-CoV-2 sílí a česká vláda zavádí jedno restriktivní opatření za druhým. Klíčová je ovšem prevence každého z nás. A to akcentuje i hollywoodská hvězda a bývalý americký guvernér Arnold Schwarzenegger. Na videu ukazuje své fence Cherry, jak si správně mýt ruce. Ve skutečnosti jde samozřejmě jen o zábavnější způsob, jak tuto podstatnou informaci předat lidem.

Světová zdravotnická organizace doporučuje, aby si člověk myl ruce pořádně po dobu 20 vteřin. Schwarzenegger této prevenci věnoval více než minutu a půl. Očividně tak bere veškerá rizika velmi vážně. Zároveň využívá svého dosahu, aby lidem ukázal, jak si správně ruce mýt. Nestačí totiž pořádně drhnout, důležitá je i technika. Tak se dívej a inspiruj. 

Epidemie koronaviru naplno propukla i u nás. Momentálně Česko hlásí 150 nakažených a nemocní jsou už ve všech krajích republiky. Vláda uzavřela hranice a uzavřela všechny obchody krom potravin, drogerií a dalších výjimek, které nalezneš zde.

Doporučeno
Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? 12. března 2020 18:00
Domů
Sdílet
Diskuse