Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2020 9:28
Čas čtení 0:36
Adam Smeták

Fanoušci Slavie označili FAČR za „epicentrum nákazy českého fotbalu“. Protestem se zabývá policie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tribuna Sever před budovou FAČR na Strahově odpálila zelené bengálské ohně.

Fanoušci fotbalové Slavie vyrazili v sobotu protestovat před budovou FAČR na Strahově. Vzali si plynové masky, dýmovnice a transparent s nápisem, který svaz označil za „epicentrum nákazy českého fotbalu“. Následně si plynové masky nadsadili a odpálili zelené bengálské ohně ve zjevné narážce na probíhající pandemii koronaviru. Podle serveru Sport.cz se incidentem zabývá policie, která má k dispozici i videozáznam z incidentu.

Fotbalová liga je v Česku kvůli koronavirové pandemii přerušena z důvodu vládního nařízení, které ukončilo akce s účastní 30 a více osob. Fanoušci z Tribuny Sever si tedy volný čas vynahradili před budovou FAČR na Strahově, kde protestovali proti FAČR a LFA

V Česku momentálně kvůli koronaviru platí nouzový stav, jsou uzavřené hranice a také většina obchodů krom potravin a drogerie. Občanům se doporučuje držet se co nejvíce v izolaci od ostatních a nenavštěvovat místa s vyšší koncentrací lidí.

Doporučeno
Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? Česká republika vyhlásila stav nouze jen pětkrát v historii. Které situace si jej vyžádaly? 12. března 2020 18:00
Domů
Sdílet
Diskuse