Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2020 8:55
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

James Cole chce vidět prsní dvorce velký jako pivní tácky. Pusť si nový track Survival Mode

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

James Cole vydal nový singl.

Domácí rapeři sice nemohou pořádat živá vystoupení, zato ale aspoň někteří z nich tráví čas ve studiu a nahrávají fanouškům nové tracky. Jedním z nich je i James Cole, který včera ve večerních hodinách vypustil do éteru novinku s názvem Survival Mode, na jejíž produkci se podílel s Ristem Sokolowskim. Pod artwork s podepsal Paul Gate.

Pro řadu tuzemských interpretů je příjem z koncertů primárním zdrojem obživy, v nejbližších týdnech proto mnoho z nich – stejně jako další obyvatele – čeká nesnadná finanční situace. James Cole před pár týdny vydal nové album Money Rain Dancer, ke kterému nyní nemůže odjet plánovanou tour, fyzický nosič a merch si však můžeš koupit na oficiálním e-shopu.

Doporučeno
Nemá cenu fňukat. Zeptali jsme se známých českých osobností, jak jim nařízení kvůli koronaviru změnila život Nemá cenu fňukat. Zeptali jsme se známých českých osobností, jak jim nařízení kvůli koronaviru změnila život 17. března 2020 20:35

Hudebně aktivní je v posledních dnech i Jamesův kolega Hugo Toxxx. Ten nejprve vydal track s názvem Karantena Flex, potom světlo světa spatřil videoklip se Smackem ke skladbě Vařim a v úterý večer vydal novinku Stash

Domů
Sdílet
Diskuse