Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2020 10:05
Čas čtení 6:20
Dominik Vetrák Tímea Krauszová

10 podceňovaných seriálů na Netflixu, které tě překvapí

10 podceňovaných seriálů na Netflixu, které tě překvapí
FILMY A SERIÁLY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Vybrali jsme 10 méně známých, ale o to kvalitnějších seriálů na Netflixu.

Před týdnem jsme ti přinesli seznam 10 nejlepších seriálů, které v současnosti najdeš na Netflixu. Věříme, že vzhledem ke karanténě jste již některé z nich viděli. Mnozí čtenáři již zase byli s těmito seriály obeznámeni a hledají další.

Dnes ti tedy přinášíme další desítku kvalitních a oblíbených seriálů, které ale nedosahují tak velkých čísel sledovanosti a média o nich až tak nepíší. Naši dlouhodobí čtenáři některé z nich určitě znají. Ti ostatní získají další skvělé seriály, kterými si mohou krátit dlouhé chvíle před televizí.

Doporučeno
10 nejlepších seriálů na Netflixu, kterými si zkrátíš čas v karanténě 10 nejlepších seriálů na Netflixu, kterými si zkrátíš čas v karanténě 15. března 2020 11:41


1. BoJack Horseman

Slavný BoJack Horseman skončil v lednu letošního roku po 6 sériích. V seriálu poznáváš vyhaslou hereckou hvězdu BoJacka, který trpí depresemi, je alkoholik a nevyhýbá se ani drogám. Je pro své okolí a sebe sama destruktivní a dostává se do stále větších problémů. A teď si to celé představ ve světě zvířat.

V BoJackovi totiž zvířata nabrala lidské vlastnosti. I díky tomuto faktu mohli tvůrci přijít s řadou originálních vtipů, ale kouzlo BoJacka tkví v úžasných postavách, autenticky napsaných příbězích a jejich síle.

Nejednou se po skončení epizody přistihneš v hlubokých úvahách o životě. BoJack Horseman je inteligentní, citlivý, vtipný, originální a promyšlený seriál s velkým přesahem, který se ti dostane pod kůži a otřese tebou.

2. Russian Doll

Russian Doll se na Netflix dostalo loni a hned se stalo hitem. Ve zkratce jde o seriálovou variaci na Groundhog Day / Na Hromnice o den více. Ten samý den dokola neprožívá Bill Murray, ale Natasha Lyonne (Orange is the New Black) jako Nadia Vulvokov.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 82140 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Zpět
Sdílet
Diskuse