Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2020 19:18
Čas čtení 0:37
Daniel Mikolášik

Lidé v USA stáli před obchodem v kilometrové frontě. Zásobují se jako před válkou

NEWS
Uložit Uložené

Před potravinami v LA to vypadalo jako před vydáním limitované Supreme kolekce.

V souvislosti s rozšířením nového koronaviru mnozí lidé podléhají panice a ve velkém vykupují zboží ze supermarketů. Nejen Češi, ale i Američané se začali zásobit potravinami jako před válkou.

Doporučeno
Nemá cenu fňukat. Zeptali jsme se známých českých osobností, jak jim nařízení kvůli koronaviru změnila život Nemá cenu fňukat. Zeptali jsme se známých českých osobností, jak jim nařízení kvůli koronaviru změnila život 17. března 2020 20:35

Před pár dny se před supermarketem Costco v oblasti Cypress blízko Los Angeles totiž objevil téměř kilometrový zástup lidí čekajících, až se dostanou na řadu, aby si mohli v obchodě nakoupit potřebné suroviny na přežití v domácí karanténě.

Jak informuje portál The Orange County Register, před touto konkrétní prodejnou trval podobný rozruch přibližně týden. Zákazníci kupovali především dezinfekční prostředky, jídlo a toaletní papír. Téměř kilometrová fronta se táhla z obchodu do okolních ulic v celé čtvrti.

Lidé se v enormně dlouhé frontě začali seskupovat již v časných ranních hodinách a už kolem oběda čekajícím zákazníkům vedení prodejny oznámilo, že obchod vyprodal kompletně všechny toaletní papíry, ubrousky a balené vody. 

Jeden ze zákazníků potvrdil, že fronta vznikla už o třetí hodině ráno, dlouhé hodiny před tím, než obchod vůbec otevřeli.

Doporučeno
Musíme si pomáhat. Jak se firmy v Česku snaží lidem usnadnit koronavirovou pandemii Musíme si pomáhat. Jak se firmy v Česku snaží lidem usnadnit koronavirovou pandemii 17. března 2020 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse