Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2020 16:27
Čas čtení 0:31
Antonín Havlík

Prezident Miloš Zeman konečně promluví k národu

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Hlava státu se rozhodla pronést řeč k českým občanům.

Když jsme v nedávném komentáři „Kde je Zeman?“ hledali prezidenta republiky a jeho projev, který stále nepřicházel, nebyli jsme sami. Slovo hlavy státu je v době tak silné krize důležité – málokdo si asi dříve dokázal představit, že bude trávit čas v karanténě nebo do MHD vstupovat se zakrytým obličejem

S čekáním je však konec, prezident Miloš Zeman se rozhodl promluvit a pronést řeč. Potvrdil to hradní mluvčí Jiří Ovčáček v tiskové zprávě na stránkách Hradu. Projev k národu bude vysílat televize Prima ve čtvrtek 19. března 2020 v 19:25 hodin.

Doporučeno
Kde je Zeman? Kde je Zeman? 16. března 2020 17:00

Generální ředitel České televize napsal dopis kancléři Mynářovi, že je jako veřejnoprávní médium schopno také přenos zajistit, Hrad to ale odmítl.

Na zprávu Deníku N mluvčí prezidenta napsal, že je dotaz na toto téma „absolutně bezvýznamný“. Českou televizi přitom díky jejímu komplexnímu zpravodajskému servisu sledují čtyři miliony diváků denně.

Prezident Miloš Zeman konečně promluví k národu
Zdroj: Česká televize
Doporučeno
Nemá cenu fňukat. Zeptali jsme se známých českých osobností, jak jim nařízení kvůli koronaviru změnila život Nemá cenu fňukat. Zeptali jsme se známých českých osobností, jak jim nařízení kvůli koronaviru změnila život 17. března 2020 20:35
Domů
Sdílet
Diskuse