Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2020 14:40
Čas čtení 3:40
Jakub Paulík

Těchto 10 seriálových hitů na HBO oživí tvé všední dny v domácí izolaci

Těchto 10 seriálových hitů na HBO oživí tvé všední dny v domácí izolaci
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Kterému ověřenému seriálu dáš šanci?

Kdo může, zůstává v současné době raději doma, z čehož plyne obrovské množství volného času. Nikdy ho ale nebude tolik, abychom ho mohli plýtvat na nekvalitní seriály. Proto k tobě přicházíme s desítkou ověřených hitů dostupných na HBO. Některé jsi už zřejmě viděl, ale u dalších kvalitních a kultovních projektů máš pravděpodobně ještě resty.


Vyzkoušej HBO GO na 7 dní bezplatně.


Doporučeno
5 skvělých filmů o šíření virů, nákaze a nezvladatelné panice 5 skvělých filmů o šíření virů, nákaze a nezvladatelné panice 14. března 2020 12:03

Watchmen

V roce 2009 si nadšenci komiksovek pochutnali na snímku Watchmen od Zacka Snydera a přibližně 10 let na to se dočkali i seriálu. V něm jsou hrdinové v maskách postaveni mimo zákon. Kolega z redakce ve své recenzi seriálu udělil vynikajících 9,5/10 a Watchmen označil za nejlepší seriál roku 2019. Výkony herců považuje za špičkové a unikátní příběh by tě měl podle jeho názoru vtáhnout už od úvodních epizod.

Zpět
Sdílet
Diskuse