Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2020 17:37
Čas čtení 0:52
Martin Mičuda

Škoda Scala Spider přijde na svět už za pár měsíců, nikdy si ji však nekoupíš

Škoda Scala Spider přijde na svět už za pár měsíců, nikdy si ji však nekoupíš
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/seventh-skoda-student-concept-car-is-taking-shape-students-are-working-on-a-spider-variant-of-the-skoda-scala/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Opět jde o projekt studentů Středního odborného učiliště strojírenského Škoda Auto.

V posledních letech nám automobilka Škoda představila hned několik velmi kreativních výtvorů, jejichž společným znakem byla většinou atypická karoserie. Abychom byli přesnější, pod tyto výtvory se se železnou pravidelností podepisují studenti Středního odborného učiliště strojírenského Škoda Auto v Mladé Boleslavi. V těchto dnech se dozvídáme, že dvacítka studentů už pilně pracuje na dalším počinu.

Tentokrát má jít o kompaktní kabriolet, respektive Spider, jehož základem je Škoda Scala. K oficiálnímu odhalení dojde v průběhu června, do té doby musí studenti ještě pracovat na svém projektu. Jeho aktuální podobu nám ale přibližují první počítačové náčrty, na které se v rámci příprav přišel podívat i samotný šéfdesignér Škody, Oliver Stefani.

Domů
Sdílet
Diskuse