Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2020 15:38
Čas čtení 0:36
Antonín Havlík

Kde je tráva, kde je plug, ptá se Yzomandias v klipu s AstralKidem

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS RAP
Uložit Uložené

Sleduj novou věc.

Yzomandias vydal loni desku Dobrá duše, srdce ze zlata a na skladby právě z ní postupně vypouští videoklipy. Jako další se dostalo na track Yzomandiase a AstralKidem22 s názvem Kde je plug. O beat k této pecce se postaral ConspiracyFlat.

„Yzo mladej vlk, kde je tráva, kde je plug? / Plíce černý jako puk, no Radek říkal, napsal jsem si to na krk,“ rapuje v textu hlavní tvář labelu Milion Plus a odkazuje na své tetování na krku, kde má nápis doslova: „No Radek říkal, že byl právě ok a že taky říká, že měl kdysi něco taky“.

Doporučeno
Největší dezinformace o koronaviru a kdo je vytváří. Jak se s nebezpečným lhaním vypořádat? Největší dezinformace o koronaviru a kdo je vytváří. Jak se s nebezpečným lhaním vypořádat? 20. března 2020 11:21

V důsledku šíření koronaviru se DOUBLE TROUBLE TOUR Yzomandiase a Nik Tenda přesouvá. Fanoušci se však nemusí bát. Všechny koncerty spadající po dobu vyhlášení karantény a zákazu shromažďování budou přesunuty na jiné datumy, vstupenky budou platit na nové termíny. Zatím bohužel není jasné, jak dlouho opatření potrvají.

Domů
Sdílet
Diskuse