Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2020 8:26
Čas čtení 0:49
Viktor Kniš

Cardi B sdílela video, jak si její muž připravuje jointy, protože se nudí v karanténě. Ona rozráží hlavou gigantickou Jengu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Raperka zodpovědně zůstává v karanténě, zároveň při tom baví své fanoušky.

Karanténu dodržují v těchto pohnutých dobách i známé osobnosti, které tak jdou příkladem. Pokud sleduješ instagramový profil Cardi B, musí ti být jasné, že to nezvládá ideálně a občas neuhlídá emoce. Už před pár dny plakala, že si chce dát na sebe své drahé oblečení a make-up a chce jít ven, zároveň sdílela video, jak si čas doma krátí její manžel Offset.

Jeho kladný vztah k zelené rostlince nebude pravděpodobně pro nikoho překvapením, a tak se rozhodl, že si bude připravovat velké množství jointů. Na videu jich už má více než 15, a tak si pravděpodobně do několika týdnů bude moci otevřít vlastní obchod.

Doporučeno
Odborník radí, jak se nezbláznit z domácí izolace a psychicky zvládnout pandemii koronaviru Odborník radí, jak se nezbláznit z domácí izolace a psychicky zvládnout pandemii koronaviru 20. března 2020 9:20
Domů
Sdílet
Diskuse