Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2020 9:35
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Majk Spirit odehraje živý online koncert zdarma na Instagramu a Facebooku

HUDBA
Uložit Uložené

Po Rytmusovi se o slovo s živým koncertem hlásí i člen H16, který si zvolil o něco jednodušší cestu. Může díky tomu zpřístupnit svůj koncert fanouškům bezplatně.

Před pár dny Rytmus oznámil, že chystá první obrovský online koncert, který bude ve slavném slovenském klubu Ministry of Fun a fanoušci si ho budou moci za 3 eura užít z pohodlí domova. Nyní se k němu přidává i Majk Spirit, jehož živá rapová show proběhne ještě o den dříve – v sobotu 21. března. Na rozdíl od svého kolegy bude hlava H16 streamovat vystoupení zdarma na svých sociálních sítích.

Půjde o plnohodnotnou show, která zároveň podněcuje myšlenku dnešních dnů – abychom všichni zůstali doma a pomohli tak záchranným složkám bojovat s nouzovým stavem v zemi. Majk Spirit už před několika dny udělal srdečné gesto, když oznámil, že všechny peníze, které vydělá jeho nová kolekce merche, věnuje neziskovým organizacím spolupracujícím s ministerstvem zdravotnictví.

Doporučeno
Odborník radí, jak se nezbláznit z domácí izolace a psychicky zvládnout pandemii koronaviru Odborník radí, jak se nezbláznit z domácí izolace a psychicky zvládnout pandemii koronaviru 20. března 2020 9:20

Koncert Speezy připravuje ve spolupráci s Martinem Valihorou a my se můžeme těšit nejen na živou prezentaci nových skladeb, ale i starších hitů, které jsou do dnešního dne neodmyslitelnou součástí jeho koncertů.

I Majk Spirit tráví mimo tento projekt čas doma v karanténě se snoubenkou, poslední dny si krátí hlavně čtením, věnuje se sám sobě, ale i práci. Prozradil, že píše nové texty, a tak by se mohli posluchači dočkat po stabilizaci aktuální situace nového projektu.

Domů
Sdílet
Diskuse