Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2020 13:34
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Česko má 5. vyléčeného pacienta, který bojoval s Covid-19!

NEWS
Uložit Uložené

Skvělá zpráva.

Po rostoucích číslech nových pacientů nakažených novým druhem koronaviru SARS-CoV-2 přichází konečně jedna dobrá zpráva. Onemocnění Covid-19 totiž překonal již 5. pacient, který s nákazou bojoval. Léčil se v nemocnici v Ústí nad Labem.

O radostné zprávě informovala Česká televize na svém twitterovém účtu.

V současné době je v České republice potvrzeno 925 pacientů, kteří jsou koronavirem nakaženi. Dosud bylo u nás provedeno 13 704 testů.

Pozitivní zprávu však doplňuje i jedna smutná. Koronavirem se totiž nakazilo pět zdravotních sester, které pracovaly v Thomayerově nemocnici v Praze. Podle České televize je u dvou z nich podezření, že je nakazil některý z pacientů.

Doporučeno
Zahraniční studenti na kolejích ČZU ignorovali zákaz a pořádali party bez roušek. Nakazili se mezi sebou koronavirem Zahraniční studenti na kolejích ČZU ignorovali zákaz a pořádali party bez roušek. Nakazili se mezi sebou koronavirem 20. března 2020 20:05
Domů
Sdílet
Diskuse