Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2020 17:57
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

V Česku se vyléčil další člověk! Uzdravených už je 6, počet nakažených stoupl na 995

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přišla jedna další dobrá zpráva.

Jedna dobrá správa střídá druhou. Teprve před několika hodinami jsme se dozvěděli, že se v Česku vyléčil 5. pacient, který byl nakažen novým druhem koronaviru SARS-CoV-2, a nyní se k němu přidává další. Vyléčených pacientů je tak v tuto chvíli celkově 6. Potvrdil to ministr zdravotnictví Adam Vojtěch na svém twitterovém účtu.

Z oficiálních stránek ministerstva zdravotnictví jsme se zároveň před krátkou chvílí dozvěděli také nové počty potvrzených případů. Onemocnění Covid-19 se prokázalo u 995 lidí, dohromady bylo dosud provedeno 13 704 testů.

Doporučeno
Odborník radí, jak se nezbláznit z domácí izolace a psychicky zvládnout pandemii koronaviru Odborník radí, jak se nezbláznit z domácí izolace a psychicky zvládnout pandemii koronaviru 20. března 2020 9:20

Mezi pacienty s pozitivními výsledky se naneštěstí objevilo i pět zdravotních sestřiček, které pracovaly v v Thomayerově nemocnici v Praze. U dvou z nich je podezření, že se nakazily od jednoho z pacientů.  

Domů
Sdílet
Diskuse