Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2020 10:15
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Hrozné záběry na bezvládné pacienty. Takto to vypadá v italské nemocnici během pandemie koronaviru

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Takto to vypadá v jedné z nemocnic v severní Itálii během dnes již běžného dne.

Italská nemocnice ve městě Bergamo, které koronavirus zasáhl pravděpodobně nejvíce na celém světě, zveřejnila video, které ukazuje krutou realitu. V současnosti už pacienty hospitalizovali i na chodbách, zaměstnanci jsou nuceni dělat rychlejší kroky než obvykle a přesto je téměř nemožné zachránit každého, kdo by měl za normálních okolností šanci.

V Itálii včera zaznamenali nový smutný rekord. Jen v Lombardii, odkud pocházejí tyto záběry, zemřelo za jediný den 546 pacientů nakažených koronavirem, jde zatím o nejvyšší číslo v tomto italském regionu od začátku epidemie.

Doporučeno
Zahraniční studenti na kolejích ČZU ignorovali zákaz a pořádali party bez roušek. Nakazili se mezi sebou koronavirem Zahraniční studenti na kolejích ČZU ignorovali zákaz a pořádali party bez roušek. Nakazili se mezi sebou koronavirem 20. března 2020 20:05
Domů
Sdílet
Diskuse