Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2020 11:09
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Party s Rihannou, Michelle Obama a Markem Zuckerbergem? Online kulturní akce spojují všechny

HUDBA MARK ZUCKERBERG
Uložit Uložené

Známý světový DJ spustil sérii živých setů na Instagramu, v rámci kterých se spojuje se známými osobnostmi, aby rozšířil své aktivity do celého světa.

Úkolem umělců je i během pandemie koronaviru vymyslet pro ostatní způsob, jak je mohou bavit, zůstat v karanténě a dodržovat všechna opatření. Dokonalým příkladem je populární DJ D-Nice, který pravidelně v rámci svého instagramového profilu organizuje party v tzv. Club Quarantine. Pravidelně si zve i hosty, mezi nimiž nechybí kapacity jako Michelle Obama, Rihanna, senátor Bernie Sanders, Dwyane Wade a mnozí další.

D-Nice fanoušky baví dlouhými sety, přičemž zaznívají ty největší hity i pár exkluzivních premiér a remixů. Na své si přijdou fanoušci taneční hudby, jde však o multižnánrovou nadílku, kterou v posledním livestreamu sledovalo více než 100 tisíc lidí.

Doporučeno
Proti koronaviru zřejmě zabírá několik známých léků. Zkouší se Arechin i Remdesivir Proti koronaviru zřejmě zabírá několik známých léků. Zkouší se Arechin i Remdesivir 21. března 2020 13:42
Domů
Sdílet
Diskuse