Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2020 12:44
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Selena Gomez tě naučí, jak si správně mýt ruce. Chce, aby novou výzvu splnily i Cardi B a Gigi Hadid

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slavná zpěvačka využívá svůj dosah na sociálních sítích, aby skoro 200 milionů lidí naučila mýt si ruce. Vyzvala také další slavné kolegyně.

Selenu Gomez sleduje na Instagramu více než 170 milionů lidí z celého světa, a tak se rozhodla svůj dosah využít k tomu, aby své followery naučila, jak si správně umýt ruce. Ačkoliv světová zdravotnická organizace doporučuje alespoň 20sekundové mytí, Selena navrhuje, abychom preventivně zůstali u umyvadla ještě trochu déle a řídili se jejími pohyby.

Jen obyčejné opláchnutí nestačí a už při několikaminutové návštěvě hromadné dopravy se nám mohou dostat viry a bakterie i na místa na rukou, která se dají vyčistit pouze důkladným umytím.

Doporučeno
Proti koronaviru zřejmě zabírá několik známých léků. Zkouší se Arechin i Remdesivir Proti koronaviru zřejmě zabírá několik známých léků. Zkouší se Arechin i Remdesivir 21. března 2020 13:42

Popová hvězda ukazuje přesný postup, jak se si ruce vyčistit mýdlem a podrobně ho komentuje, aby každý pochopil, proč jednotlivé pohyby dělá. I když se to může zdát jako malá věda, v současné situaci jde o důležitou prevenci.

Domů
Sdílet
Diskuse