Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2020 17:03
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

Nemocnice Na Bulovce ohlásila první dva členy zdravotnického personálu nakažené koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Informace byla ohlášena v úterý odpoledne.

Nemocnice Na Bulovce, která se v Praze stará o pacienty nakažené novým koronavirem SARS-CoV-2, ohlásila první dva nakažené členy zdravotnického personálu tímto virem v úterý odpoledne. Má se jednat o lékaře, který ordinuje na ortopedii a zdravotní sestru, která pracuje na neurologii. Informaci přinesla ČT24 na Twitteru.

Doporučeno
Nejmladší oběti koronaviru ve Francii bylo jen 28 let Nejmladší oběti koronaviru ve Francii bylo jen 28 let 24. března 2020 15:08

Pražská Nemocnice Na Bulovce se stará o pacienty nakažené virem Covid-19. K dnešnímu dni se na její infekční klinice nachází 24 pacientů, z nichž 5 musí ležet na jednotce intenzivní péče. Zde byl také hospitalizován první člověk, který v České republice nákaze podlehl. Jednalo se o pětadevadesátiletého pána, jenž měl kromě viru také chronické potíže spojené s věkem.

Domů
Sdílet
Diskuse