Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2020 20:47
Čas čtení 0:34
Tímea Krauszová

Na Wonder Woman 1984 budeme kvůli koronaviru čekat až do konce léta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéru posunuli.

Na snímek Wonder Woman 1984 čekáme už od minulého roku. Tehdy jsme ti v článku vysvětlili, proč budeme o filmu hovořit spíše jako o dalším filmu o Wonder Woman než o pokračování.

Wonder Woman 1984 mnozí přirovnávají například k sérii o agentovi 007, kde máme tutéž postavu, ale zároveň množství příběhů, které na sebe nenavazují. Bude to samostatný film s odlišným příběhem. A kvůli pandemii koronaviru si něj naneštěstí budeme muset počkat až do konce léta, upozornil Hollywood Reporter.

Doporučeno
Hollywood přijde kvůli koronaviru o 20 miliard dolarů. Tento týden bude z hlediska tržeb nejslabší za celé 21. století Hollywood přijde kvůli koronaviru o 20 miliard dolarů. Tento týden bude z hlediska tržeb nejslabší za celé 21. století 15. března 2020 21:19

Premiéru odložili o tři měsíce

Původně byla premiéra v USA naplánována na 5. června, přesunuli ji však na 14 srpna. Šéf Warner Bros. doufá, že do té doby se situace uklidní a „svět bude bezpečnějším a zdravějším místem“.

Snímek se tak zařadí do neustále rostoucí řady filmů, které kvůli pandemii posunuli, mezi nimi je například James Bond, Tiché místo 2, Mulan, Onward (Frčíme) či Black Widow. Odhaduje se, že Hollywood přijde o velké množství peněz.

Domů
Sdílet
Diskuse