Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2020 14:53
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Policista musí ochraňovat syna své nové přítelkyně, který natočil vraždu. Nová akční komedie dorazí na Netflix už v dubnu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Komedie Coffe a Kareem dorazí na Netflix už 3. dubna.

Netflix v poslední době pouští do světa jeden film za druhým. Nejde ale o příliš kvalitní kousky, na které bychom ve výročních žebříčcích vzpomínali. Těch se dočkáme zřejmě až na podzim, kdy začne oscarová sezóna. Momentálně nás Netflix zásobuje akčními komediemi, které si díky své jednoduchosti získávají miliony diváků. Dá se na ně dívat, jsou zábavné a fungují jako jednohubky na večer. Po 6 Underground a Spenser Confidential tak přichází Coffe a Kareem.

Doporučeno
Mark Wahlberg se ve vězení mlátí s raperem Post Malonem. Spenser Confidential už můžeš sledovat na Netflixu Mark Wahlberg se ve vězení mlátí s raperem Post Malonem. Spenser Confidential už můžeš sledovat na Netflixu 7. března 2020 21:03

Děj vypráví o nepříliš šikovném policistovi jménem James Coffee (Ed Helms), který si užívá svůj čerstvý vztah s Vanessou Manning (Taraji P. Henson). Nedaří se mu ale vůbec navázat dobrý vztah s jejím synem Kareemem (Terrence Little Gardenhigh).

Nepomůže tomu ani fakt, že Kareem náhodou natočí na svůj mobil vraždu. Trojice hrdinů pak musí utíkat před mafiány v řadě zábavných situací, které si dělají legraci z klasických akčních klišé. Zda se to tvůrcům daří dělat vtipně? Pusť si trailer a rozhodni se sám.

Režie se ujal Michael Dowse, který do kin loni přinesl kasovní propadák Stuber. Natočil ale i What If? s Danielem Radcliffem či Goon z hokejového prostředí. Oba filmy se řadí k těm kvalitnějším, takže je zde pořád šance, že nás jeho akční komedie Coffee a Kareem zabaví. Na Netflixu se jí dočkáme 3. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse