Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2020 17:16
Čas čtení 0:31
Adam Smeták

V Česku zemřel 6. člověk na koronavirus

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Měl pokročilé srdeční selhání.

Česká republika hlásí 6. případ úmrtí na nákazu nemocí Covid-19. Pacient byl hospitalizovánv pražské Thomayerově nemocnici na oddělení následné péče. Měl pokročilé srdeční selhání. Na Twitteru o tom informovala Česká televize.

Ve středu bylo ohlášeno také úmrtí pacienta ve věku 88 let ze Středočeského kraje, který byl v domácím léčením a trpěl chronickým onemocněním. Jen pár minut před tím bylo oznámeno úmrtí pacienta v Nemocnici Na Bulovce, který skonal ve věku 83 let. Měl dlouhodobé chronické zdravotní potíže spojené s vysokým věkem. Nemoc Covid-19 u něj byla potvrzena 21. března.

V Česku se z nemoci Covid-19 vyléčilo 10 lidí a dohromady bylo identifikováno 1 497 nakažených. Provedeno k datu a času vydání článku bylo 22 600 testů.

Doporučeno
10 podceňovaných seriálů na Netflixu, které tě překvapí 10 podceňovaných seriálů na Netflixu, které tě překvapí 22. března 2020 10:05
Domů
Sdílet
Diskuse