Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2020 19:17
Čas čtení 0:54
Daniel Mikolášik

Na koronavirus zemřela teprve 21letá dívka. Kromě Covid-19 údajně neměla žádné jiné zdravotní problémy

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Jde o druhou nejmladší osobou ve Spojeném království, kterou usmrtila zákeřná choroba.

Ve Velké Británii zemřela na následky nového koronavirus pouze 21letá dívka. Stala se tak druhou nejmladší osobou ve Spojeném království, kterou usmrtila stále více se rozšiřující pandemie Covid-19, jejíž riziková věková skupina jsou z drtivé většiny důchodci. Nejmladší obětí je 18letý chlapec, který však kromě koronaviru trpěl i jinými vážnými onemocněními.

Doporučeno
Proti koronaviru zřejmě zabírá několik známých léků. Zkouší se Arechin i Remdesivir Proti koronaviru zřejmě zabírá několik známých léků. Zkouší se Arechin i Remdesivir 21. března 2020 13:42

Jak informuje portál Metro, mladá žena jménem Chloe Middleton údajně neměla před infikováním absolutně žádné zdravotní problémy. Její rodina publikovala na Facebooku oznámení o jejím úmrtí, ve kterém apelovala na všechny, kteří považují koronavirus jen za obyčejnou chřipku a berou ho lehkovážně.

U Chloe mělo onemocnění poměrně rychlý průběh. Nakonec mu bohužel podlehla. Dívka pocházelo z města High Wycombe v hrabství Buckinhamshire. „Všichni lidé, kteří si myslí, že je to obyčejná chřipka, by se měli zamyslet. Mluvím z vlastní tragické zkušenosti, tento podle vás obyčejný virus vzal život mé 21leté dceři,“ napsala v příspěvku na sociální síti její matka.

Na koronavírus zomrelo len 21-ročné dievča. Okrem COVID-19 nemala žiadne iné zdravotné problémy
Zdroj: Facebook

„Kruté důsledky tohoto viru se nám až nyní ukazují před očima. Respektuje prosím vládní nařízení. Plňte si svou povinnost. Chraňte sebe i ostatní! Virus se nešíří sám, to lidé ho šíří,“ napsala na Facebook teta zesnulé Chloe.

Počet obětí koronaviru ve Spojeném království se podle záznamů Johns Hopkins University v úterý zvýšil o 87 na celkem 434. Země tak zaznamenala vůbec největší denní počet úmrtí od vypuknutí pandemie. Celkově hlásí v zemi již 8 328 nakažených lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse