Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2020 18:32
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

S. Barracuda hejtuje Pastora, Itálie chce řešit koronavirus plamenometem a PornHub nabízí prémiový účet zdarma

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews.

Je tu středa, což znamená, že pro tebe máme nový díl našich pravidelných Freshnews, kde tě provedeme tím nejzajímavějším, co se za několik posledních dní událo jak u nás, tak i ve světě. Dnešním dílem tě provede náš moderátor Maty a o porci novinek jako obvykle nebyla nouze.

Českou rapovou scénou zřejmě nejvíce otřásl rozpad ostravské kapely Azurit Kingdom. Poslední kapkou, která k tomu přispěla, byl nesouhlas Sergeie Barracudy s prodejem roušek, které Pastor lidem nabízel za skoro 300 korun. Svého dnes již bývalého kolegu dokonce označil za „hyenu“ a od Pastorových aktivity se rázně distancoval.

Doporučeno
Řádky nakažlivé jako koronavirus. Kteří rapeři využívají situace a nahrávají milionové tracky o pandemii? Řádky nakažlivé jako koronavirus. Kteří rapeři využívají situace a nahrávají milionové tracky o pandemii? 23. března 2020 19:30

Řeč pochopitelně přišla i na šířící se koronavirus, který v tuto chvíli má v Česku na svědomí již šest lidských životů. Nechybělo však i několik dobrých zpráv. Z nebezpečného onemocnění se totiž vyléčilo již 10 lidí a my věříme, že se k nim brzo přidají i další. Pozitivní je i dovoz velkého množství zdravotnických pomůcek a materiálů, který by republice měly pomoci s nákazou bojovat.

Více už se však dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse