Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2020 8:48
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Česko hlásí 1 775 lidí nakažených koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nové informace.

V České republice bylo potvrzeno 1 775 případů nákazy novým druhem koronaviru SARS-CoV-2. Z nemoci se vyléčilo 10 pacientů, bohužel 6 lidí nákaze podlehlo. Celkově u nás bylo provedeno 26 698 testů. O aktuální údajích před krátkou chvílí informovalo ministerstvo zdravotnictví. 

První pacient nakažený novým koronavirem zemřel v neděli večer, jednalo se o 95letého muže. V posledních dnech pak přibylo dalších pět úmrtí.

Doporučeno
11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 25. března 2020 13:30

V souvislosti se šířící se nákazou ministerstvo zdravotnictví nařídilo pobyt na veřejných prostranstvích maximálně ve 2 lidech. „Je nutné omezit sociální kontakt mezi lidmi tak, aby se v největší možné míře zamezilo komunitnímu přenosu onemocnění Covid-19,“ uvedlo ministerstvo. 

Veškerá dosavadní opatření, která mají pomoct v boji proti nákaze, byla prodloužena až do 1. dubna. Po uvolnění nejtvrdšího omezení pohybu obyvatel Česko zavede takzvanou chytrou karanténu. 

Doporučeno
18letou dívku sexuálně přitahovali zločinci. Nadchlo ji, že její kluk pobodal člověka 18letou dívku sexuálně přitahovali zločinci. Nadchlo ji, že její kluk pobodal člověka 24. března 2020 8:18
Domů
Sdílet
Diskuse