Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2020 13:22
Čas čtení 1:00
Martin Mičuda

Cristiano Ronaldo si koupil Bugatti za 217 milionů korun, které vznikne jen v 10 kusech

Cristiano Ronaldo si koupil Bugatti za 217 milionů korun, které vznikne jen v 10 kusech
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://newsroom.bugatti/en/media-kits/centodieci" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">newsroom.bugatti</a>
TECH
Uložit Uložené

Limitované Centodieci odkazuje na slavnou minulost značky.

Bugatti na podzim loňského roku rozšířilo portfolio o další mimořádně exkluzivní kousek, kterým automobilka odkázala na svou historii – novinkou Centodieci (v italštině „110“) reagovala na výročí 110 let od založení značky.

Samotným názvem si ale Bugatti připomnělo i model EB110, čili jeden z nejúchvatnějších automobilových počinů devadesátých let, který se stal předlohou pro exkluzivní novinku.

V uplynulých dnech se na povrch dostala informace, že o Centodieci projevil zájem Cristiano Ronaldo, o kterém je dobře známo, že ve své garáži schovává celou řadu velkých exkluzivit. Ostatně, tajemstvím není ani to, že portugalský fotbalista vlastní nebo vlastnil prakticky všechny novodobé modely značky Bugatti, i když informaci o tom, že si koupil i La Voiture Noire jeho mluvčí popřel.

Domů
Sdílet
Diskuse