Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Jagermeister
26. března 2020 17:04
Čas čtení 2:06
Sponzorovaný obsah

Přihlas se na stipendijní program Jägermeisteru. Čeká na tebe barmanská stáž v Berlíně

GASTRO
Uložit Uložené

Jägermeister Scholarship x Berlin Edition jde do třetího kola.

Už potřetí v historii Jägermeister organizuje stipendijní program Jägermeister Scholarship x Berlin Edition. Do 19. dubna se mohou zájemci o letošní účast přihlásit na uvedeném webu. Tři uchazeči z barmanského oboru budou od září do listopadu posláni do německého hlavního města, kde dostanou šanci učit se od těch nejlepších. Stačí mít chuť, zájem a jít do toho.

Vybraní barmani se přestěhují na tři měsíce do Berlína, kde budou pracovat a učit se v jednom z nejlepších barů ve městě, objevovat spolu s dvěma dalšími stipendisty jedno z nejúžasnějších míst na světě a stanou se součástí jeho vzrušujícího nočního života.

Po dvou předchozích kolech v letech 2018 a 2019 se takový sen letos opět stane skutečností pro tři mladé lidi. Barmanky a barmani z 18 zemí, které jsou členy Hubertus Circle, mezinárodní barmanské sítě Jägermeisteru, se nyní mohou ucházet o stipendium Jägermeister Scholarship x Berlin Edition.

Prihlás sa na štipendijný program Jägermeisteru. Čaká na teba barmanská stáž v Berlíne
Zdroj: Jagermeister

Hlavním obsahem stipendia je účast v jednom z nejznámějších berlínských barů po dobu tří měsíců. Na tomto místě si stipendisté rozvinou své dovednosti, získají inspirace, zkušenosti, a také se budou učit od svých mentorů. Doprovodný program je také bohatý. Navštíví Wolfenbüttel, domov Jägermeisteru, zúčastní se různých workshopů o lihovinách a budou se podílet na průmyslových událostech, jako například na Bar Convent Berlin, jednom z nejdůležitějších veletrhů lihovarnického průmyslu.

Kromě toho jsou plánované i další aktivity a akce, díky kterým bude pobyt stipendistů nezapomenutelným zážitkem. Budou bydlet společně v plně zařízeném bytě v jedné z nejoblíbenějších berlínských oblastí. Veškeré náklady spojené s jejich pobytem v Berlíně hradí Jägermeister, který také bude nápomocný ohledně všech otázek týkajících se organizace a pobytu. 

Zkušenosti bývalých stipendistů z posledních dvou let ukazují, jak moc stipendium Jägermeisteru změnilo jejich životy. Ella Lappalainen z Finska, která byla stipendistkou během prvního roku mezinárodního programu, se dokonce loni přestěhovala do Berlína, aby pracovala v baru, v němž probíhalo její stipendium.

Tři stipendisti z loňského roku

Pia Kofler z Rakouska, Josue Gonzalez ze Spojených států a Daniel Zikmund ze Slovenska mají také pozitivní zkušenost. „Nemohu ani popsat, jaký to byl pro mě neuvěřitelný zážitek,“ říká Pia Kofler. „Stipendium Jägermeisteru mohu doporučit každému barmanovi, který chce následovat svou vášeň a učit se. Ty tři měsíce tady mi úplně vyrazily dech,“ dodává Josue Gonzalez. „Pokud se chystáte jít za něčím novým, naučit se něco úplně jiného, dělat barmana na těch nejlepších místech na zemi – přihlaste se hned teď!“ radí.

Prihlás sa na štipendijný program Jägermeisteru. Čaká na teba barmanská stáž v Berlíne
Zdroj: Jagermeister

„Jägermeister nabízí stipendium na podporu mladých barmanů a barmanek a na to, aby jim nabídl opravdu životní zážitek v německém stylu. Tady nejde o nás, jde o ně. Chceme, aby rostli, učili se a zkusili si různé barové kultury. A Berlín je v tomto velmi výjimečný,“ říká Nina Eggeling, manažerka globálního experimentálního marketingu společnosti Jägermeister.

Proto Jägermeister hledá tří motivované začátečníky v barmanském oboru ve věku 21 až 35 let, kteří pocházejí z jedné z členských zemí sítě Hubertus Circle, kteří jsou ochotni posunout se ve své kariéře, touží po tříměsíčním dobrodružství a chtějí strávit neuvěřitelné chvíle v Berlíně – až do 19. dubna mohou požádat o stipendium Jägermeister Scholarship x Berlin Edition online.

Věříme, že momentální situace kvůli šíření koronaviru bude mít pozitivní vývoj a stipendisté si budou moci naplno užít danou příležitost. Více informací a formulář na přihlášení najdeš na tomto webu.

Domů
Sdílet
Diskuse