Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2020 16:34
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Američtí rapeři budou během pandemie koronaviru pomáhat s nákupy

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

WorldStarHipHop se snaží přiložit ruku k dílu.

Američané začali konečně brát koronavirus vážně. Po počátečním nepochopení závažnosti nové pandemie se do boje s nákazou nyní zapojují i známí rapeři a rapová média. Příkladem může být známý videoblog WorldStarHipHop, který na svém YouTube kanálu rozjíždí #WorldStarQuarantine výzvu. V ní jako první figurovala rapová hvězda na vzestupu NLE Choppa.

Doporučeno
Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot 20. března 2020 12:25

Smyslem nové výzvy je podpořit mezi lidmi povědomí o tom, jak důležité je zůstat během karantény doma. Aby nemuseli lidé jezdit ani nakupovat, WorldStar se rozhodl oslovit známého rapera nebo zpěváka, který vybrané rodině v izolaci doveze nákup. Úplně prvním raperem se stal NLE Choppa, kterého jsme mimo jiné zařadili do článku mezi 10 rapových jmen, kterým bude v roce 2020 patřit svět.

Mladý raper byl rád, že může s výzvou pomoci. „Už určitě víte, o co jde. Dnes jedu nakoupit potraviny, protože NLE Choppa rád pomáhá,“ uvedl na kameru.  A přestože si během nakupování neuvědomil, že se při focení s fanynkou nemůže objímat a stát u ní blízko, při doručení potravin už na poučku nezapomněl.

Doporučeno
11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 25. března 2020 13:30

„Musíme si udržovat vzdálenost mezi sebou, ale jsem rád, že jsem vám to mohl dovést,“ sdělil dvěma ženám, které nakoupený proviant přebraly a na dálku se s raperem objaly. Choppa následně nominoval jména IDK, Yo Gotti, Blocboy JB a YFN Lucci, aby udělala stejný dobrý skutek. V nouzi si, přece jenom, musíme všichni pomáhat.

Zpět
Sdílet
Diskuse