Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2020 10:34
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Rihanna je zpět po třech letech. Je přesvědčena o tom, že bys jí nedokázal lhát

HUDBA
Uložit Uložené

Sice jsme se zatím nedočkali očekávaného alba R9, zpěvačka se ale připomíná novinkou, kterou si určitě zamiluješ.

Rihanna hostuje na novém albu v podání multitalentovaného Partynextdoora. Ten se více než interpret proslavil jako hudební producent a také pravá ruka nejpopulárnějších hvězd jako songwriter. Prsty má například i v hitu Work od RiRi, a tak je nejnovější spolupráce příjemným osvěžením staršího pracovního vztahu.

Novinka s názvem Believe It je duet, který sice z větší části patří původnímu autorovi, po třech letech ale máme možnost slyšet i to, jak se změnil přístup k hudbě v podání krásky z Barbadosu.

Pořád ale nenaplnila svůj slib s vydáním devátého studiového alba s příznačným titulem R9. S velkou pravděpodobností se tak nestane ani v aktuální situaci, dokud se všechno nestabilizuje.

Rihanna věnovala na boj s koronavirem 5 milionů dolarů a aktivně se zapojuje do iniciativy svých kolegů, kteří organizují online hudební události. V jedné z nich se dokonce setkala s Drakem, který ji vyzval, aby album konečně vydala. Fanoušci nyní věří, že dvojice něco spolu má.

Doporučeno
Polonahá Rihanna si užívá svobodu po rozchodu. Přináší novou kolekci spodního prádla Polonahá Rihanna si užívá svobodu po rozchodu. Přináší novou kolekci spodního prádla 1. února 2020 15:20
Domů
Sdílet
Diskuse