Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2020 14:30
Čas čtení 0:46
Richard Balog

Stylový apartmán v 60. patře s výhledem na Manhattan aneb jedno z nejkrásnějších bydlení v New Yorku

Stylový apartmán v 60. patře s výhledem na Manhattan aneb jedno z nejkrásnějších bydlení v New Yorku
Zdroj: Stephen Kent Johnson / OTTO
KULTURA
Uložit Uložené

Patříme mezi velké fanoušky domácí architektury a designu, avšak obdobnou krásu bys na území Česka hledal marně.

Město New York patří mezi vysněné cestovatelské destinace mnoha lidí, dlouhodobý život v metropoli východního pobřeží si ale dokáže představit už jen málokdo. Dnes si ale ukážeme nemovitost, do které se ihned zamiluješ a pokud by existovala možnost přestěhování, předpokládáme, že sbalený bys byl za pár minut.

Doporučeno
Kyjev odkrývá apartmán pro mladý pár, kterému dominují šikovná řešení, otevřenost prostor a barevné akcenty Kyjev odkrývá apartmán pro mladý pár, kterému dominují šikovná řešení, otevřenost prostor a barevné akcenty 27. března 2020 12:30

Jen před zhruba rokem byla zpřístupněna ultra-moderní novostavba „One Manhattan Square“, která se rozprostírá v části zvané Lower East Side. Výšková budova s 80 patry poskytuje nejvyšší možný komfort bydlení a navíc s nezaměnitelným výhledem na panorama několika dominant města.

Domů
Sdílet
Diskuse