Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2020 19:36
Čas čtení 1:22
Dominik Vetrák

Které filmy lidé kupují nejvíce přes digitální obchody? Některé snímky tě překvapí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kina jsou zavřená, a tak lidé dívají filmy na streamovacích portálech a kupují je digitálně. Kterým se v současnosti daří nejvíce?

Zavřená je většina kin na celém světě, a tak jsme minulé pondělí nedostali žádná Box Office data po více než 26 letech. Kina nepromítají, premiéry se odložily a není o čem informovat. Drtivá většina filmů, která premiérovala tento rok, je již dostupná v digitální distribuci nebo na záznamových platformách. Zbývající se přidají již brzy. Indie Wire se tak podívalo na iTunes a Amazon Prime a vybralo TOP 10 prodávaných filmů současnosti.

Několik snímků v žebříčcích jsou překvapením, jako například The Greatest Showman, muzikál z roku 2017. Dá se říci, že prodejům v současnosti dominuje Bloodshot s Vinem Dieselem. Je to však kvůli tomu, že šel do kin jako poslední větší film a pár dní po premiéře se již kina zavírala.

Doporučeno
15 nejlepších postapokalyptických her 15 nejlepších postapokalyptických her 17. ledna 2023 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse