Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2020 18:26
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Bob Dylan vydal po osmi letech písničku. Má 17 minut

HUDBA
Uložit Uložené

Pojednává o vraždě prezidenta Kennedyho.

Americká hudební legenda a člen rokenrolové síně slávy Bob Dylan vydal po osmi letech zbrusu novou píseň. Murder Most Foul, jak zní název jeho nejnovějšího singlu, je stopa dlouhá úctyhodných sedmnáct minut. V ní se Dylan zabývá kontroverzní vraždou 35. prezidenta Spojených států J. F. Kennedyho.

Doporučeno
Rihanna je zpět po třech letech. Je přesvědčena o tom, že bys jí nedokázal lhát Rihanna je zpět po třech letech. Je přesvědčena o tom, že bys jí nedokázal lhát 27. března 2020 10:34

O čtvrtečním vydání nového singlu informovalo CNN. Textově přibližuje osmasedmdesátiletý zpěvák události, které vedly k atentátu na nejmladšího prezidenta USA v historii, jenž se uskutečnil 22. listopadu 1963. Tehdy jel v otevřené limuzíně se svou manželkou Jackie, guvernérem státu Texas Johnem Connallym a s manželkou Nellie po okružní jízdě v Dallasu.

Takto si píseň odpromoval na Twitteru sám cenami ověnčený umělec. „Zdravím všechny fanoušky a odběratele, kterým bych rád poděkoval za podporu a loajalitu během let. Tohle je nevydaná píseň, kterou jsme nahráli před nějakou dobou, která by vás mohla zajímat. Dávejte na sebe pozor, buďte obezřetní a ať vás provází Bůh,“ napsala legenda, která za svůj život stihla nahrát osmatřicet alb.

Jestli máš rád klasiku a pohled, jakým držitel Nobelovy ceny za literaturu, několikanásobný držitel Grammy a spousty dalších ocenění změnil pohled na světový pop, neváhej a pouštěj.

Domů
Sdílet
Diskuse