Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2020 8:47
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

V Česku má koronavirus 2 422 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví právě zveřejnilo aktuální informace.

V České republice bylo zaznamenáno 2 422 případů nákazy novým druhem koronaviru SARS-CoV-2. Nemoci podlehlo 9 lidí a úspěšně se vyléčilo 11 pacientů. Dosud bylo celkově provedeno 36 374 testů. O aktuálních údajích před krátkou chvílí informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
15 nejlepších postapokalyptických her 15 nejlepších postapokalyptických her 17. ledna 2023 11:00

V souvislosti s šířícím se koronavirem aktuálně v Česku vyhlášen nouzový stav, který měl původně trvat do 12. dubna. Premiér Andrej Babiš však míní, že tento stav bude třeba ještě o dalších 30 dní prodloužit. Musí to však ještě schválit Sněmovna.

Středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová se před nedávnem nechala slyšet, že Německo zadrželo zdravotnický materiál pro Česko. Německý velvyslanec po hejtmance požaduje, aby toto tvrzení dementovala, ta však na svých slovech stále trvá.

Doporučeno
Střední škola plná sexu a drog. Pusť si 10 méně známých seriálů na HBO Střední škola plná sexu a drog. Pusť si 10 méně známých seriálů na HBO 25. března 2020 9:06
Domů
Sdílet
Diskuse