Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2020 11:27
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Jaké hosty bude mít na albu Separ? Zapomeň na H16 nebo Kontrafakt, toto je přehlídka nové vlny

HUDBA
Uložit Uložené

Separ vydává 4. dubna album OG, a tak se rozhodl zveřejnit tracklist a cover.

Vydání Separova alba OG je již na spadnutí. Jde o jeho jubilejní desátý projekt v kariéře, který bude vystaven obzvláště náročnému testu, protože jde o možná nejočekávanější slovenský nosič vycházející v době pandemie.

Separ spustí 4. dubna předprodej alba a společně s Rukou hore udělají vše pro to, aby mohly být fanouškům originály doručeny. V případě, že by se tak nestalo, každý, kdo si album zakoupí, dostane i unikátní kód, díky kterému si album stáhne dříve, než by se k němu dostali ostatní. Dříve či později dostane fyzickou verzi alba každý, kdo si ji objedná.

Ještě před vydáním se rozhodl Separ zveřejnit i cover a tracklist, dozvídáme se tedy jména všech hostů, přičemž máme možnost vidět, že člen DMS vsadil v první řadě na reprezentanty nové vlny. Sám s ní velmi rád dlouhodobě experimentuje, a tak jde o přirozený a pochopitelný krok.

Domů
Sdílet
Diskuse