Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2020 20:24
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Drake zveřejnil první fotku svého syna, kvůli kterému vznikl jeden z největších beefů amerického rapu. Otci se nepodobá

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Drake přidal k fotce i srdceryvný popis, který může některým pomoci uvědomit si, co je v současné situaci nejdůležitější.

Drake a Pusha T se ještě v roce 2018 dostali do hudební přestřelky, díky které jsme se dočkali hned několika skvělých disstracků. Vše začal právě druhý jmenovaný, když na Drizzyho vytáhl informaci o tom, že má nemanželské dítě, ke kterému se nepřiznává.

Kanadský raper nyní na svém Instagramu zveřejnil jeho fotografii i s matkou a přidal srdceryvný popis, kterým chce pomoci každému v souvislosti s aktuální pandemií. Podle Drakea je momentálně čas na to, abychom se soustředili na své nejbližší, zvláště v době, kdy nás naše myšlenky vedou k negativitě a strachu. I on dodržuje přísnou izolaci, protože si uvědomuje, že je to jediný způsob, jak momentálně můžeme přiložit ruku k dílu.

Doporučeno
Netflix: 10 nejočekávanějších filmů a seriálů v dubnu Netflix: 10 nejočekávanějších filmů a seriálů v dubnu 30. března 2020 15:45
Domů
Sdílet
Diskuse