Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2020 20:00
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Co se děje osmý den karantény v domě rapové star? V novém freestylu ti to přiblíži bbno$

HUDBA KORONAVIRUS RAP
Uložit Uložené

Kanadský divočák se rozhodně nenudí.

Text sice zas tak úplně nevypráví o tom, jak se tráví osmý den koronavirové karantény, video ale více než názorně ukazuje, že nuda v domě bbno$e určitě nevládne! Nejprve si vychutná plechovku piva ve sprše, následně si k jídlu usmaží kanadské dolary, pohraje si s figurkou Shreka a zvládne i nějaký ten live stream. To všechno za zvuku quarantine freestylu.

Doporučeno
V novém klipu Future Baby od Die Antwoord se Ninja vrací na zem v roce 2198. Jeho japonská robomáma jej nutí do rozmnožování V novém klipu Future Baby od Die Antwoord se Ninja vrací na zem v roce 2198. Jeho japonská robomáma jej nutí do rozmnožování 1. dubna 2020 17:33

Jak bylo řečeno, text se snad dá pomalu nazvat ilustračním. V něm se dozvíte, že jediným cílem kanadského spittera jsou obrovské kopce peněz a nějaké ty sexuální hrátky s nezbednými ženami. Co je ale důležité, je obsah videa. V něm uvidíš, jak se dá krásně trávit čas po týdnu v karanténě. A nemusíš být zrovna ani milionářem.

Teď trochu o raperovi samém. Bývalý kanadský plavec vplul do rapového byznysu zhruba před pěti lety a prozatímním největším zářezem na jeho lyrické pažbě je track Lalala. Ten byl na streamovací službě Spotify přehrán už více než 500milionkrát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

bbno$

Příspěvek sdílený bbno$ (@bbnomula),

Song jej za pomocí vrtkavého štěstíčka vytáhl z rapového průměru a společně s minnesotským Yung Gravym nahráli album Baby Gravy 2, odkud jej nejspíš také znáš.

Doporučeno
Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot 20. března 2020 12:25

Návod, co dělat, je tedy jasný. Pravděpodobně sis už ale něco na zabavení v karanténě našel. Avšak nezapomeň, že spousta interpretů a známých osobností ti kryje záda, kdyby ses náhodou nudil. Spousta z nich vydává projekty, lidé streamují koncerty, hrají hry a divadla. Proto je určitě nezapomeň podpořit a #stayhome.

Domů
Sdílet
Diskuse